COVID-19

Mesures de seguretat, informació, recomanacions i assistència

COVID-19

coronavirus COVID-19

Quan passi la tempesta, el sol tornarà a brillar sobre el mar Mediterrani i Sea View Sitges estarà aquí esperant calorosament la vostra arribada!

Gràcies pel vostre interès en l'àtic apartament de lloguer vacacional Sea View Sitges. Per reserves, preus i disponibilitat, feu clic a Reserves .

Com bé saben els nostres lleials hostes i com qualsevol futur hoste pot comprovar fàcilment a partir de les nostres ressenyes, la neteja i la higiene sempre han estat una alta prioritat per a nosaltres a Sea View Sitges. Per obtenir informació sobre les nostres mesures de seguretat addicionals en relació amb el coronavirus COVID-19, continueu llegint.

Règim de desinfecció amb ozó:
El nostre procés de desinfecció inclou l'ús de productes higienitzants específics i reforçats i l'aplicació d'aquests a les dosis recomanades i d'acord amb la fitxa tècnica de cada producte, amb un èmfasi especial en les àrees de contacte freqüent, electrodomèstics i dispositius electrònics. Com que millora la desinfecció amb productes específics i reforçats, es realitza addicionalment un tractament amb ozó.

Què s'espera a la vostra arribada?
A la vostra arribada, sereu rebuts pel seu amfitrió, que farà servir una màscara i se'ls proporcionarà un desinfectant de mans de cortesia. En registrar-se, se us lliurarà una guia de benvinguda que inclou documents i enllaços per obtenir informació sobre les restriccions i requisits municipals i regionals actualitzats, els enllaços que s'enumeren a continuació.

Què s'espera dels hostes?
Per a requisits i recomanacions de viatge, indicacions i recomanacions de salut rellevants, números de telèfon d'emergència i altres tipus d'assistència, farmàcies a Sitges i altra informació útil (publicada per Turisme de Sitges): sitges segur i cartell-a5

Números de telèfon de contacte d'emergència i recursos de salut:
• 012 consultes generals
• 112 emergències greus
• 061 Emergències per coronavirus SalutRespon (trucada gratuïta)

​Distanciament social - només 2 veïns:
Sea View Sitges és un àtic i ocupa tota la planta superior i terrat d'una propietat ubicada al casc antic de Sitges. A més de la sala d'estar interior ubicada al tercer pis, hi ha dues espaioses àrees d'estar a l'aire lliure, ambdues d'ús privat i amb espectaculars vistes al mar Mediterrani. La terrassa menjador està ubicada al tercer nivell i el solari està ubicat al terrat. Els hostes de Sea View Sitges tenen només dos veïns a l'edifici, un a cada pis de baix, i encara que l'escala comuna és estreta, és l'única àrea compartida en aquest tranquil edifici ubicat molt a prop del bell passeig marítim i la sorra de la platja de Sant Sebastià.

Gaudiu d'uns àpats excel·lents per emportar al restaurant a la seva pròpia terrassa menjador privada amb unes magnífiques vistes al mar:
La major part de tot el que necessiteu es troba a una curta distància a peu de l'àtic. La platja de Sant Sebastià és a poca distància a peu de Sea View Sitges, a un minut a peu. El passeig marítim és ple d'excel·lents restaurants, molts dels quals ofereixen menjar per emportar o menjar a domicili.
Els nostres hostes es delecten amb el fet que poden demanar menjar per emportar en una varietat d'excel·lents restaurants ubicats a la cantonada de l'àtic. Després podeu tornar a Sea View Sitges en només moments per gaudir del seu menjar a la seva terrassa menjador privada amb vistes excepcionals al mar.
A més dels molts restaurants excel·lents, hi ha nombroses botigues d'aliments i botigues especialitzades ubicades dins de pocs passos de l'àtic, que inclouen aliments orgànics, botigues de queviures, botigues de queviures, fleques, formatges, vins, licors, peix i marisc fresc, carnisseria i molts més. Els serveis de lliurament estan disponibles a Sitges per a compres, comestibles i menjars.

Cèntricament ubicat però privat i aïllat:
Sea View Sitges és ideal per a aquells que desitgen privadesa i un ampli refugi a l'aire lliure per a ells sols. L´ampli solàrium amb espectaculars vistes al mar Mediterrani, el port, el Parc Natural del Garraf i la muralla medieval de Sitges permet que la reclusió sigui un pur plaer, tant de dia com de nit. La vista de 360 ​​º amb un cel obert no només és impressionant, sinó també captivadora i canvia constantment.

Sistema de purificació d'aire de plasma i llit grandària Emperador:
No hi ha res com una bona nit de son - respiri tranquil·lament i dormi còmodament. A més de proporcionar un enorme llit Emperador de 2m x 2m amb un matalàs de gel Visco Flex Núvol de primera qualitat, hem instal·lat un condicionador d'aire LG amb sistema de purificació d'aire de plasma tant al dormitori com a la sala d'estar.

Sea View Sitges és veritablement un refugi i esperem poder oferir-vos un allotjament de vacances relaxant. Tingueu la seguretat que el vostre benestar és nostra màxima prioritat.

Polítiques subjectes a canvis. Actualitzat el 9 de novembre de 2021

   Sea View Sitges        Holiday Rental Apartment, Vacation Accommodation 

San Sebastian Beach, Sitges, Barcelona, Catalonia, Spain